vanStijl

Algemene informatie

vanStijl

Uurtarief:Van € 65,- tot € 80,-

Contactpersoon:Roel de Lange

Jaar van oprichting:2009


Westzeedijk 3993024 EK Rotterdam
0104774384roel@vanstijl.nlhttp://www.vanstijl.nl

vanStijl op TwittervanStijl op LinkedIn

Wij zijn een groep jonge, creatieve mensen met gevoel en passie voor stijlvolle marketing. Of u nu communiceert op papier of scherm, vanStijl pakt het graag met al haar enthousiasme op en maakt er een knallend succes van. Met een nuchtere 'no-nonsense' benadering geloven we in heldere, professionele oplossingen. Mede door een bovenmatige interesse in de gedraging van mensen en een gezonde drang om te innoveren, is vanStijl helemaal bij de tijd!

In een tijd waarin de consument enkele honderden reclameprikkels per dag te verwerken krijgt, valt opvallen niet mee. Daar waar veel bedrijven vasthouden aan de vertrouwde traditionele uitingen, is vanStijl altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve wegen om aansluiting te vinden bij de belevingswereld van de doelgroep. Juist nu de behoeften van de mensen steeds specifieker en individueler worden. vanStijl verzorgt graag het gehele traject naar effectieve en succesvolle communicatie. vanStijl creërt; van merk tot web en van product tot concept Mensen overtuigen van uw product of dienst is anno 2010 niet zo makkelijk. Het merkdenken oftewel 'de strijd om het brein' wordt steeds vaker gebruikt om zo een volggroep te creëren. Een duidelijke positionering is vereist. De consument zal zich kunnen identificeren met het merk en zich er sterk mee verbonden voelen. vanStijl maakt graag van uw naam een krachtig merk.

Vraag meer informatie aan

vanStijl

Algemene informatie

vanStijl

Uurtarief:Van € 80,- tot € 95,-

Contactpersoon:Frank Compeer

Jaar van oprichting:2007


Escudostraat 6B2991XV Barendrecht
0103070030info@vanstijl.nlhttp://www.vanstijl.nl/

Webdesign bureau vanStijl. Creatie van websites, webshops, online platforms. Specialisatie in design, online marketing en social media strategie.

In een tijd waar een consument honderden reclameprikkels per dag te verwerken krijgt, valt opvallen niet me. Daarom geloven wij dat een creatief en uniek design een integraal onderdeel van uw online strategie moet zijn. Het is onze uitdaging om uw klanten te raken, activeren en inspireren. Ondernemers en bedrijven helpen met het ontwerpen, bouwen en online vermarkten van hun bedrijf is voor ons dagelijkse kost. U kunt ons inschakelen voor één specifiek onderwerp, of u kunt ons inschakelen voor de uw volledige online strategie.

Vraag meer informatie aan