wjwebdesign

Algemene informatie

wjwebdesign

Uurtarief:Van € 50,- tot € 65,-

Contactpersoon:Wolter de Haan

Jaar van oprichting:2013


Balboaplein 281057VS Amsterdam
0646346390info@wjwebdesign.nlhttp://www.wjwebdesign.nl

wjwebdesign op Facebookwjwebdesign op Twitterwjwebdesign op LinkedIn

Wij bouwen moderne en professionele websites voor weinig geld. Wilt u een compleet nieuwe website of een bestaande website omzetten naar een nieuw design? Wij regelen het professioneel en snel.

We regelen je website van A tot Z. Van hosting tot het design, het herschrijven van de teksten en optimalisatie voor Google. Je kunt vervolgens eenvoudig uw website bijhouden door middel van het bijgeleverde CMS. Het uiterlijk van een website is belangrijk, maar de inhoud misschien nog wel belangrijker. We heb jarenlange ervaring als journalist, webredacteur en webdesigner bij verschillende grote bedrijven. We zorgen ervoor dat je een mooi modern design krijgt waarbij we ook kritisch naar de teksten kijken zodat het geschikt is voor het web en Google u weet te vinden!

Vraag meer informatie aan

wjwebdesign

Algemene informatie

wjwebdesign

Uurtarief:Van € 50,- tot € 65,-

Contactpersoon:Wolter de Haan

Jaar van oprichting:2013


Jourestraat 26835 KT Arnhem
0646346390info@wjwebdesign.nlhttp://www.wjwebdesign.nl

wjwebdesign op Facebookwjwebdesign op Twitter

Website laten maken? Wij bouwen moderne en professionele websites. Wilt u een compleet nieuwe website of een bestaande website omzetten naar een nieuw design? We regelen het professioneel en snel. Binnen twee weken bent u online! We regelen alles van A tot Z! Van hosting tot het design, het herschrijven van de teksten en optimalisatie voor Google. U kunt vervolgens eenvoudig uw website bijhouden door middel van het bijgeleverde CMS.

het uiterlijk van een website is belangrijk, maar de inhoud misschien nog wel belangrijker! We hebben jarenlange ervaring als journalist, webredacteur en webdesigner bij verschillende grote bedrijven in huis. We zorgen ervoor dat u een mooi modern design krijgt waarbij we ook kritisch naar de teksten kijk zodat het geschikt is voor het web en Google u weet te vinden!

Vraag meer informatie aan