Yourstyledesign

Algemene informatie

Yourstyledesign

Uurtarief:Van € 50,- tot € 65,-

Contactpersoon:Adwin van Trigt

Jaar van oprichting:2010


Achterpad 182375 AW Rijpwetering
06-50894814info@yourstyledesign.nlhttp://www.yourstyledesign.nl

Yourstyledesign is een jong modern bedrijf. Wij richten ons op het ontwikkelen van bedrijfsconcepten voor MKB bedrijven en grotere zelfstandige. Wij focussen ons op de wensen van de klant en vertalen deze naar een concept. Dit concept voeren wij voor de klant uit van A tot Z. Aan Yourstyledesign heeft u één partner voor al u communicatie uitingen.

Yourstyledesign is een jong bedrijf met een groot portfolio. Wij zijn veel in de regio actief. Yourstyledesign bedenkt passende bedrijfsconcepten en voert deze vervolgens uit in alle uitingen. Hierbij moet u denken aan: - Huisstijl (visitekaartjes, briefpapier, etc.) - Communicatie uitingen ( website, flyers, brochures, etc.)

Vraag meer informatie aan

Yourstyledesign

Algemene informatie

Yourstyledesign

Uurtarief:Van € 50,- tot € 65,-

Contactpersoon:Mitchell Bakker

Jaar van oprichting:2010


Veenderveld 202371 TV Roelofarendsveen
06-51465603info@yourstyledesign.nlhttp://www.yourstyledesign.nl

Yourstyledesign op FacebookYourstyledesign op Twitter

Yourstyledesign is gespecialiseerd in het ontwikkelen van communicatie-uitingen die naadloos aansluiten bij uw bedrijfsdoelstellingen. Wilt u een logo, website of brochure laten maken? Dan schuiven wij graag eerst bij u aan tafel voor een gesprek over uw bedrijf. Wat zijn uw doelstellingen, welke strategie kiest u en wie zijn uw klanten? Komt u graag zakelijk over, hip of past een klassieke uitstraling beter bij uw bedrijf? Vragen die belangrijk zijn om te bepalen hoe we de juiste snaar kunnen raken bij uw klanten. Zo rolt er een bruikbaar concept uit, waarmee wij gericht uit de voeten kunnen.

Creatief, gedreven en sterk in concepten. Dat is waar Yourstyledesign voor staat. Wij zijn een jong en dynamisch bureau voor grafisch ontwerp en online media en ontwikkelen een breed pakket aan diensten. Dat doen we voor kleine ondernemers maar ook voor grote bedrijven, in uiteenlopende sectoren zoals de bouw, onderwijs, horeca, detailhandel en de automotive sector. Van huisstijlen tot websites en van brochures tot promotiemateriaal en advertenties. Onze kracht? Een ijzersterke combinatie van creativiteit en bedrijfsmatig inzicht waarmee we voor ieder bedrijf de perfecte uitstraling creƫren.

Vraag meer informatie aan